Especialistes en
ferro i acer

Company Mafesa

Des de 1958 a Mafesa treballem per oferir solucions globals en tot tipus de ferro i acer.

Des de l’experiència i el compromís de tots els que fem Mafesa, volem que la professionalitat, amb cordialitat i proximitat, siguin la nostra marca.

La proximitat no és només qüestió d’actitud, sinó també d’una realitat geogràfica. Des de cadascun dels 6 centres distribuïts geogràficament per tot Catalunya, el nostre equip engega cada dia amb el convenciment de poder donar la resposta més àgil possible als nostres clients.

Més de 50.000 m² de superfície de magatzem i una àmplia gamma de productes i serveis metal·lúrgics, fan avui de Mafesa un referent al sector. L’aposta de reinversió continuada en les últimes tecnologies, instal·lacions i logística es tradueix en una millora contínua que ens permeten créixer al vostre costat.

Ens sentim socis dels nostres clients, una part de la seva cadena de valor. Tots plegats fem Mafesa: vosaltres també.

Benvinguts a casa vostra.

Equip Mafesa

Els valors
que ens defineixen

Agilitat

Disposem d’un ampli estoc, maquinària puntera i compromís de tot l’equip per garantir als nostres clients que tenen allò que necessiten quan ho necessiten.

Proximitat

Som propers geogràficament, amb diversos centres al territori, per facilitar l’agilitat. També són propers en el tracte als nostres clients. La cordialitat forma part de l’ADN Mafesa.

Qualitat

Apostem per la millora contínua per garantir la màxima qualitat en els nostres processos i el resultat final que rep el client. L’èxit dels nostres clients és el nostre èxit.

Tecnificació

El nostre compromís és disposar de la tecnologia puntera que requereixen els nostres clients perquè tinguin el nivel de qualitat i competitivitat que requereixen.

Experiència

Compartim amb els nostres clients l’aprenentatge que hem assolit en aquests més de 60 anys d’experiència.