Notícies

Directori de notícies oficials de Mafesa.

Estrenem nova flota de vehicles comercials

Estrenem nova flota de vehicles comercials
Obrir Tancar

Aquest mes de febrer a Mafesa hem estrenat una nova flota de vehicles comercials. Es tracta d’11 turismes que ja corren pels carrers i carreteres de Catalunya amb els comercials de Mafesa a dins.

Els cotxes ja incorporen el logo dels 60 anys de Mafesa que es va estrenar fa uns dies i que es mantindrà visible en diverses accions durant tot aquest 2018.

La proximitat i l’agilitat són dos dels elements diferenciadors que en un estudi recent els clients de Mafesa van avaluar com a claus. Així que la mobilitat i el transport és clau per poder arribar allà on calgui quan calgui!

A la imatge podeu veure tota la flota renovada de turismes comercials de Mafesa.

Enviar

Convenció comercial de Mafesa a Casa Ricart

Convenció comercial de Mafesa a Casa Ricart
Obrir Tancar

Aquest divendres 2 de febrer l’equip comercial i la direcció de Mafesa es van reunir per realitzar la sessió d’estratègia i seguiment comercial, la reunió de l'equip comercial al complet de Mafesa es fa un cop a l'any.

Habitualment, la sessió de treball es realitza a les instal·lacions de Mafesa, però aquest divendres es va fer a Casa Ricart, de Vic, per celebrar els 60 anys de Mafesa, que es va constituir el 2 de febrer de 1958.

Durant la sessió es van analitzar els resultats comercials de 2017 i es van tancar les pautes estratègiques per al 2018.

Casa Ricart és un edifici que es va construir a finals del 1800, d’estil modernista. El 2014, i després d’estar gairebé 30 anys en desús, la societat formada per Colomer-Rifà i Audaci 2000 SL va comprar la construcció i la va rehabilitar.

Enviar

Estrenem logo dels 60 anys!

Estrenem logo dels 60 anys!
Obrir Tancar

Durant tot aquest 2018 farem diverses accions internes i externes per mostrar que aquests 60 anys de trajectòria de Mafesa han servit per compartir projectes amb els nostres clients, per créixer i avançar junts.

Per això, s’ha dissenyat un logotip de celebració que anireu veient en diverses accions. La nova flota de cotxes que vam estrenar divendres, ja incorpora aquesta nova identitat.

Al llarg d’aquest any, anireu veient en diverses activitats com ensenyem amb orgull aquest logotip, que mostra l’esforç i la tenacitat per tirar endavant aquest projecte al vostre costat.

Enviar

Per molts anys #GentMafesa!!!

Per molts anys #GentMafesa!!!
Obrir Tancar

Tal dia com avui, el 2 de febrer de 1958, es constituïa Mafesa. Així que avui fem 60 anys!

És una llarga trajectòria que ha servit per compartir projectes amb els nostres clients, per créixer i avançar junts. A Mafesa, no només venem ferros i serveis metal·lúrgics. A Mafesa venem proximitat, agilitat i professionalitat: els tres motors que mouen a tots els qui formem part d'aquest projecte.

En aquests 60 anys Mafesa ha demostrat que és una empresa canviant, capaç d'incorporar tecnologies i formació per ser punters en el servei als nostres clients. Només hi ha una cosa que no ha canviat: l'ADN de la #GentMafesa.

Volem felicitar a tots i totes els que heu fet possible aquest projecte: empleats i empleades, clients, proveïdors, amics i tots els qui heu sumat compromís, il·lusió, professionalitat i esforç a Mafesa.

Per celebrar aquesta data, hem decidit estrenar avui el nou vídeo corporatiu de Mafesa. Per molts anys Mafesa! El pots veure copiant el següent enllaç https://youtu.be/u17TFuzHr1U

Enviar

Mafesa subministra el ferro Corten per a la construcció del pont de Sarajevo de Barcelona

Mafesa subministra el ferro Corten per a la construcció del pont de Sarajevo de Barcelona
Obrir Tancar

Un dels principals materials de construcció del pont de Sarajevo de Barcelona és el ferro Corten provinent de Mafesa.

Mafesa disposa des d'aquest mes de tubs Corten de format rodó, quadrat o rectangular. L'acer corten, gràcies al seu alt contingut en coure, crom i níquel, adquireix un color vermellós-ataronjat característic que va canviant en funció de l'entorn en el qual es troba.

La seva oxidació és només superficial i crea una capa d'òxid impermeable a l'aigua i la corrosió. No cal aplicar-li cap protecció galvànica ni tampoc pintar-lo.

El pont de Sarajevo, situat a una de les principals entrades de la ciutat, està projectat com un Pont Verd que incorpora a més altres conceptes i criteris de sostenibilitat:

- S’ha concebut com un pont verd de plataforma única, que permet la pacificació del trànsit viari i una connexió més amable entre barris.

- Al Pont de Sarajevo, s'ha implementat un mur vegetal que millora la qualitat del paisatge urbà. Les plantes i la jardineria vertical del Pont de Sarajevo, afavoreixen la biodiversitat en aquest espai i en les àrees llindants.

- Els elements constructius s'han projectat considerant criteris de sostenibilitat.

Enviar

Mafesa al congrés anual de la UAHE

Mafesa al congrés anual de la UAHE
Obrir Tancar

Representants de Mafesa han participat al congrés de la UAHE (Unión de Almacenistas de Hierros de España) que ha tingut lloc del 25 al 27 de maig a Saragossa.
En aquesta edició s'hi han aplegat 180 congressistes que han participat a les activitats.
La jornada tècnica va tenir lloc el 26 de maig a l'auditori Caixaforum de Saragossa, on diversos ponents van compartir el seu punt de vista sobre les perspectives econòmiques, la situació del sector siderúrgic, l'empresa familiar i la digitalització entre d'altres temàtiques.
També es van visitar les instal·lacions de la fàbrica de Megasider a Saragossa.

Enviar

Mafesa, a la fira Made in Steel de Milà

Mafesa, a la fira Made in Steel de Milà
Obrir Tancar

Representants de l'equip de Mafesa han estat aquesta setmana a la Fira Made in Steel de Milà, una de les referents del sector metal·lúrgic.
L'objectiu és, en el marc de l'aposta per la innovació de Mafesa, mantenir-se al dia de les últimes novetats del sector.
Igualment, Mafesa ha aprofitat per potenciar la xarxa de contactes internacionals.

Enviar

Mafesa patrocina l'stand de ASCEM a Construmat

Mafesa patrocina l'stand de ASCEM a Construmat
Obrir Tancar

Mafesa ha patrocinat el concurs d'ASCEM (Associació per la Construcció d'Estructures Metàl·liques) per a la construcció del seu stand a la fira Construmat.
A la fira, que tindrà lloc del 22 al 27 de maig a Barcelona, es podrà visitar l'stand construït al complet amb estructura metàl·lica.
El concurs estava adreçat a estudiants d'Enginyeria i Arquitectura d'universitats espanyoles.
Els guanyadors han estat Jordi i Oriol Blasco, David Ceña i Manel Mateu de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Els premiats rebran el guardó en el marc d'un acte de lliurament el proper 25 de maig en el marc de Construmat.
Mafesa dóna suport d'aquesta manera tant a l'associació com als estudiants per fomentar el coneixement i l'ús d'estructures metàl·liques.

Enviar

Mafesa amb la metal·lúrgia, a Eix Professional

Mafesa amb la metal·lúrgia, a Eix Professional
Obrir Tancar

Mafesa ha participat al número del primer trimestre de l'any de la publicació Eix Professional, que recull un especial sobre el sector metal·lúrgic.
El reportatge recull la tendència a la subcontractació del sector per reduir costos en la seva cadena de producció, així com la progressiva robotització.
Podeu llegir-lo per complet en aquest enllaç a les pàgines 3 a 11 : http://www.eixprofessional.com/edicio/DN/Eix%20professional85.pdf

Enviar

Nova campanya de Mafesa: "Encara creus que només venem ferro?"

Nova campanya de Mafesa:
Obrir Tancar

Mafesa ha estrenat nova campanya publicitària centrat en el missatge: Encara creus que només venem ferro?
L'objectiu de la campanya és projectar que Mafesa no són només centres amb un ampli estoc de productes en ferro, sinó també especialistes en tall, oxitall i làser que acompanyen els projectes aportant el coneixement acumulat en la història de gairebé 50 anys de l'empresa.
Amb vuit centres repartits per Catalunya i més de 50.000m2, donem resposta a les necessitats dels nostres clients amb serveis com el tall a mida, de xapa, tall a biaix, granallat, pintat, punxonat i transport.

Enviar

Canovelles estrena façana amb la nova identitat

Canovelles estrena façana amb la nova identitat
Obrir Tancar

El nostre centre de Canovelles ha estat el primer d'estrenar façana fa un parell de setmanes amb la nova identitat corporativa de Mafesa.
Un rètol d'11 metres de llargada iluminat amb leds mostra amb lletres corpòries la identitat que ja s'ha vist plasmada també a alguns dels nostres vehicles de transport i als elements de comunicació com el web corporatiu.

La nova identitat vol projectar la professionalització i modernitat de l'empresa amb rigor, professionalitat i proximitat.
Està previst durant aquest any avançar en la cohesió de la identitat corporativa de tots els centres de manera progressiva. Els propers en mostrar la nova identitat seran Palafolls i Vic.

L'acció s'inclou dins el pla d'inversions per a la millora dels centres de Mafesa.

Enviar

Entrada del tub Corten a l'estoc de Mafesa

Entrada del tub Corten a l'estoc de Mafesa
Obrir Tancar

Mafesa disposa des d'aquest mes de tubs Corten de format rodó, quadrat o rectangular.

Els tubs s'afegeixen a la gamma de xapes Corten, convertint Mafesa en un especialista en aquest tipus de material.

Els tubs i xapes Corten es troben en estoc a tots els magatzems de Mafesa. Per consultar mides i disponibilitat, podeu contactar amb el vostre centre més proper.

- Tub rodó Corten: 20x2; 50x2 i 101,6x3.
- Tub quadrat Corten: 20x2; 40x2; 50x2, 60x2; 80x2 i 100x3.
- Tub rectangular Corten: 40x20x2; 60x40x2; 80x40x2; 100x40x2 i 100x50x2.

L'acer corten, gràcies al seu alt contingut en coure, crom i níquel, adquiereix un color vermellós-ataronjat característic que va canviant en funció de l'entorn en el qual es troba.

La seva oxidació és només superficial i crea una capa d'òxid impermeable a l'aigua i la corrosió. No cal apliar-li cap protecció galvànica ni tampoc pintar-lo.

Per tal que les obres realitzades amb xapa Corten conservin les seves propietats i qualitats, cal que les estructures de suport de les obres es facin també amb tubs d'aquest tipus d'acer.

Amb l'entrada del tub Corten, Mafesa ofereix doncs, un servei complet amb aquest tipus de materials.

Enviar

Nova línia de tall de perfils estructurals

Nova línia de tall de perfils estructurals
Obrir Tancar

Amb la renovació de tota la línia de tall de perfils, Mafesa segueix apostant per millorar la capacitat i qualitat del seu servei.
Des de mitjans del 2016, la nova línia equipada amb maquinaria d’última tecnologia ja està en ple funcionament. Aquesta inversió facilitarà millorar la velocitat de tall i disminuir els temps de preparació del material, augmentant la capacitat productiva.

Enviar

VACANCES D’ESTIU

VACANCES D’ESTIU
Obrir Tancar

En motiu de les vacances d’estiu us detallem la disponibilitat dels centres de Mafesa:

Oxitall/Làser: Tancat del 15 al 21 d’agost
Vic / Figueres / Seva / Central: Tancat del 15 al 21 d’agost
Canovelles** / La Seu / Palafolls : Obert tot l’agost

** del 08 al 28 d’agost horari intensiu de 7h a 14h

Enviar

19 de Març festa local a Vic

19 de Març festa local a Vic
Obrir Tancar

Us informem que el dijous 19 de Març, la delegació de Vic i les oficines centrals de Mafesa, estaran tancades per festa local!

Enviar

TRASLLAT SERVEIS DE TALL DE LÀSER I OXITALL A SEVA

TRASLLAT SERVEIS DE TALL DE LÀSER I OXITALL A SEVA
Obrir Tancar

Per la present, els comuniquem que a partir del dia 25 d’agost tots els serveis de tall amb Làser, Oxitall i Plasma es desenvoluparan exclusivament al Centre de Serveis de Mafesa situat a Seva.
D’aquesta manera tots els processos es concentraran en una sola ubicació amb l’objectiu de millorar l’atenció i la qualitat del servei.

Enviar

VACANCES D’ESTIU

VACANCES D’ESTIU
Obrir Tancar

En motiu de les vacances d’estiu us detallem la disponibilitat dels centres de Mafesa:
Oxitall/Làser: Tancat del 11 al 24 d’agost
Vic / Figueres / Seva / Central: Tancat del 11 al 17 d’agost
Canovelles** / La Seu / Palafolls : Obert tot l’agost

** del 11 al 22 d’agost horari intensiu de 7h a 14h

Enviar

Guggenheim Bilbao Museoa

Guggenheim Bilbao Museoa
Obrir Tancar

Visita al Museu, no deixo de quedar-me sorprès del que pot fer un programa informàtic i un material, el FERRO, confeccionant tot el cos de la nau central i combinat amb altres materials per que al final quedi una obra descomunal amb quan a volums i textures.
Elements que han intervingut: Vidre, Formigó, Titani (pell exterior de la Nau) i tot tipus d'Acers (Perfils Estructurals: Tot tipus de bigues, amb tot tipus de formes, Planxes Galvanitzades: la segona pell del museu, Plaques d'oxitall, Corrugat, etc).
La visió industrial de Bilbao deixa pas a una ciutat moderna i sense oblidar els seus orígens, EL FERRO amb els colors de primavera que acaba donant en PUPPY, el gos, a l'entrada del Museu. Si podeu, visiteu-lo, val la pena.

Quan se'ns plantegen reptes que ens pensem que no es poden fer nomès cal pensar en el material indicat, el Ferro.

Enviar

3a FIRA DE LA BIOMASSA FORESTAL DE CATALUNYA

3a FIRA DE LA BIOMASSA FORESTAL DE CATALUNYA
Obrir Tancar

La tercera edició de la Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya, que es farà a Vic del 20 al 22 de febrer, ha de servir perquè es consolidi no només a Catalunya sinó arreu de l’Estat espanyol.
Els nostres productes i estan força representats amb els client que exposen els seus articles.
www.firabiomassa.cat

Enviar

Arrenquem l'any amb forces projectes.

Arrenquem l'any amb forces projectes.
Obrir Tancar

Tot i començar l'any, força a poc a poc, hi han forces projectes per realitzar aquest 2014 que esperem que els nostres clients els puguin fer satisfactòriament.

Enviar

Sempre viurà en el nostre record.

Sempre viurà en el nostre record.
Obrir Tancar

Amb molt pesar i sentiment, els hem de manifestar que dilluns 13 de gener ens va deixar el nostre amic i company Emilio Vilà Galvany (al cel sia), que portava la direcció de la nostra secció d'oxitall, a partir d'ara haurem de continuar sense la seva inestimable col·laboració i companyonia.
Restem a la seva disposició, com sempre ha sigut, els continuarem atenent de la millor manera que siguem capaços de fer.

Enviar

Vacances d'estiu

Vacances d'estiu
Obrir Tancar

En motiu de les vacances d’estiu, els informen de la disponibilitat dels nostres centres:

Tancat del 12 al 18 d’Agost:
Vic
Canovelles
Figueres
Seva
Administració

Tancat del 12 al 25 d’Agost:
Làser
Oxitall

Centres oberts:

Els recordem que els centres ubicats a Palafolls i La Seu d’Urgell, restaran oberts durant el període de vacances, exceptuant els dies 15 i 16 d’agost.

Per comandes o consultes urgents, els atendrem al centre de Palafolls

T 93 762 01 46
F 93 765 20 00
palafolls@mafesa.com

Enviar

Mafesa: Projectes actuals

Mafesa: Projectes actuals
Obrir Tancar

En els darrers mesos, Mafesa ha estat participant en la nova edificació que s’està construint a l’illa càrnia de Vic.
Mafesa ha intervingut directament en l’elaboració de l’acer per les estructures de formigó i en el subministrament del ferro utilitzat per la construcció de l’estructura metàl•lica que està duent a terme l’empresa Culleré i Sala.

Enviar

Vacances

Vacances
Obrir Tancar

Amb motiu de les vacances d’estiu, els informem de les dates que les nostres instal•lacions romandran tancades.

AGOST 2012

VIC 13 AL 19
CANOVELLES 13 AL 19
OXITALL 13 AL 26
LÀSER 13 AL 26
SEVA 13 AL 19
FIGUERES 13 AL 19
CENTRAL 13 AL 19


CENTRES OBERTS


Els centres ubicats a PALAFOLLS i LA SEU D’URGELL estaran oberts durant tot el període de vacances.


Per comandes o consultes urgents, us atendran al nostre magatzem de Maresme de Ferros, a Palafolls.

Telèfon 93 762 01 46
Fax 93 765 20 00

Enviar

Mafesa, més internacional que mai!

Mafesa, més internacional que mai!
Obrir Tancar

El web de Mafesa ja està disponible en català, espanyol, francès i anglès. Un pas més per convertir el nostre web, en un espai d’ informació, consulta i sobretot d’utilitat, per navegants, usuaris i clients.

Enviar

Mafesa estrena nova web!

Mafesa estrena nova web!
Obrir Tancar

Després de mesos de treball la nova web de Mafesa ja és una realitat. Realitzada per l'estudi de disseny Suki de Vic, aquesta nova Web és un pas més que Mafesa està realitzant per adequar-se als nous temps.

En la nova web es podrà trobar tota la informacioó referent als productes i serveis que l'empresa comercialitza, els projectes de ferralla realitzats , així com totes les dades de contacte i localitzacions de tots els centres que Mafesa té repartits per Catalunya. Un apartat de noticies també informarà periòdicament de les ultimes novetats de l'empresa.

Enviar

Nova imatge corporativa

Nova imatge corporativa
Obrir Tancar

Des del passat 2010 Mafesa ha començat un procés de canvi de la seva imatge corporativa .

L'impuls que ha suposat el canvi en la direcció de l'empresa i la inquietud de renovació ha estat la clau d'aquest procés que a poc a poc va prenent forma.

L'elecció d'un nou anagrama que respongués a la realitat de l'empresa ha estat el punt de partida d'un procés que engloba tots els suports comunicatius de Mafesa. Des de la papereria, la retolació de vehicles i camions, fins a la publicitat.

Enviar