Download Video: MP4, WebM

Empresa

Mafesa és la marca comercial de la societat Manufacturados Ferricos, SA.

Veure vídeo corporatiu

Presentació

A Mafesa som especialistes en ferro i acer. Més de 50 anys d’experiència avalen la nostra trajectòria basada en el treball, el compromís, la confiança i el tracte personal.

Vuit centres repartits per Catalunya donen cobertura a una àmplia zona geogràfica amb més de 50.000 m² destinats a respondre les necessitats dels nostres actuals i futurs clients.

La més gran varietat de perfils, tubs, xapes, angulars,calibrats, corrugat, malla... Les millors instal·lacions per a l’elaboració de

ferralla equipades amb la maquinària més actual i amb grans equips de treball avesats a treballar en tot tipus de projectes.
L'última tecnologia en tall de Làser i plasma d’alta definició combinada amb la robustesa i fermesa del tall amb oxitall.

Mafesa és, també, un grup humà amb els coneixements i l'experiència dels millors professionals i la inquietud per millorar dia a dia.

A Mafesa no ens aturem amb el que hem fet fins ara; treballem per ser una organització

més dinàmica, moderna i flexible per adaptar-nos a les noves necessitats del mercat i de l’entorn.

El nostre ferm objectiu és continuar sent competitius, oferint als nostres clients els productes de la màxima qualitat i els millors serveis.


La direcció
Mafesa

Eduard Brunet Conseller delegat
Jordi Rosell Conseller delegat