Certificats

Aenor

Ferralla

Mafesa va crear fa més de 35 anys la primera unitat de Ferralla, dedicada a l'elaboració i subministrament d'acer per a estructures de formigó. Des de l'inici de l'activitat, Mafesa sempre ha apostat per treballar en tot tipus d'obres i projectes, treballant estretament tant amb paletes o petites empreses de la construcció com amb grans empreses constructores. Mafesa disposa de les millors instal·lacions per a l'elaboració de ferralla, equipades amb la maquinària més actual i amb un grup de professionals amb àmplia experiència a treballar en tot tipus de projectes.

Actualment el servei de ferralla es realitza des de tres centres diferents, que donen cobertura a una àmplia zona d'actuació: Mafesa Seva Zona d'influència: Osona, Ripollès, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès, Baix Llobregat, Bages. Mafesa Palafolls Zona d'influència: Maresme, La Selva.

Mafesa Figueres Zona d'influència: Alt Empordà, Baix Empordà, el Gironès, la Garrotxa, el Pla de l'Estany, Llenguadoc-Rosselló.

Valors

Rendibilitat El sistema de preparació dels paquets de material per zones d'actuació a l'obra, manejables i etiquetats amb informació detallada, facilita extremadament la feina del muntador de ferralla a l'obra, amb la conseqüent reducció de temps i diners pel constructor.

Dinamisme La flexibilitat en els sistemes de producció, una ràpida capacitat de reacció i una àmplia flota de camions ens permet oferir uns terminis d'entrega curts.
Seriositat Per Mafesa el compliment dels terminis d'entrega és prioritari.
Professionalitat La dilatada experiència en la realització d'obres de diferent naturalesa ens permet assessorar els clients sobre les millors solucions per a cada projecte.
Qualitat Mafesa disposa del segell Aenor
de producte certificat.

Serveis

Elaboració i subministrament d'acer per a estructures de formigó o preformat: Muntatge a taller Mafesa realitza el procés de d'elaboració i muntatge a taller mitjançant soldadura de l'acer per estructures de formigó. Muntatge a l'obra Sempre que el client ho requereixi, Mafesa gestiona el muntatge a l'obra mitjançant grups subcontractats de ferrallistes professionals.

Productes